Inschrijvingsbundel

Vanaf 1 juli 2023 vinden er ingrijpende veranderingen plaats bij alle sociale huisvestingsactoren. De Vlaamse Regering heeft 42 werkingsgebieden afgebakend. Binnen elk werkingsgebied moeten huisvestingsmaatschappijen en sociaal verhuurkantoren verplicht samen gaan werken en vormen zij een "woonmaatschappij". 

Ook SVK WEBRA beëindigt haar werking op 30/06/2023 en zal vanaf 01/07/2023 haar activiteiten overdragen aan de 5 woonmaatschappijen die worden gevormd op ons werkingsgebied. 

De reorganisatie is complex en vraagt de komende weken nog de nodige voorbereiding binnen de woonmaatschappijen en het SVK. Nog niet alle gegevens zijn gekend, wij houden u op de hoogte via de website. 

SVK WEBRA en haar personeelsequipe worden opgesplitst over 5 woonmaatschappijen. 

Wij werken achter gesloten deuren van 19 juni tot en met 30 juni aan de ontmanteling van ons kantoor, de overdracht van al de dossiers aan de 5 woonmaatschappijen en het installeren van onze medewerkers in hun nieuwe werkomgeving. 

Met spijt nemen wij afscheid van onze vertrouwde omgeving, maar wij hebben alle vertrouwen in de nieuwe woonmaatschappijen en hopen in die tussentijd te rekenen op uw begrip voor de vertragingen die we oplopen. 

 

 

Via onderstaande logo's vindt u de link naar de woonmaatschappij. Wij raden u aan om contact op te nemen met de woonmaatschappij van uw domicilie en u enkel bij hen in te schrijven. Zij nemen ook de SVK-activiteit over.